Financiering en Verzekering

Financiering en verzekering

Financiering

De financiering van een nieuwe auto kost geld, veel geld. Dat u dit niet direct in één keer kunt betalen is volkomen normaal en daarom bieden wij een financieringsdienst. U kunt bij ons voordelig een lening aanvragen om een auto te financieren.

Geld lenen kost geld. Dat weet u maar dat weten wij ook! Geld lenen voor een auto is alleen verstandig als u het kunt betalen. Een autofinanciering kan echter zeer voordelig zijn

Vraag ons om advies of meer informatie.

Verzekering

In Nederland ben je verplicht om minimaal een WA-verzekering  af te sluiten. Met een WA-verzekering wordt de schade die jij toebrengt aan anderen gedekt. Als je bijvoorbeeld bij het parkeren een andere auto raakt, wordt de schade aan de andere auto door jouw WA-verzekering gedekt. De schade aan je eigen auto valt dan achter niet binnen de dekking en moet je zelf betalen. Een WA-verzekering is bij alle verzekeraars de goedkoopste verzekeringsvariant.

Er zijn  drie verschillende soorten autoverzekering. Naast de verplichte WA-verzekering kun je kiezen voor een WA + beperkt Casco of WA + volledig Casco dekking. De WA + volledig Casco dekking wordt ook wel All-risk verzekering genoemd.

Een Casco verzekering houdt in dat ook de schade aan je eigen auto wordt vergoed. De  WA + beperkt Casco verzekering dekt bepaalde schade aan je eigen auto. De volgende schades vallen binnen een beperkt Casco verzekering:

– Diefstal van je auto – Brand – Ruitbreuk – Schade door storm – Schade door hagel – Schade door botsing met dieren – Schade bij vervoer van de auto

Kies je voor een WA + volledig Casco, ook wel Allrisk verzekering dan heb je de meest uitgebreide dekking. De Allrisk verzekering biedt dezelfde dekking als een WA + beperkt Casco verzekering, plus schade die is ontstaan door eigen schuld. Dus ook in de volgende gevallen keert je verzekering dan uit:

– Schade door botsing – Schade door omslaan – Schade bij slippen of van de weg raken – Schade door te water raken

U kunt ons altijd om advies vragen, wij werken met verschillende maatschappijen samen en kunnen zo voor u de beste deal afsluiten.