Service & Diensten

Onderhoud voor uw auto

Bij Autoselect-center werken deskundige mensen, echte vakmensen. Zij hebben verstand van ieder automerk en beschikken over de juiste kennis.

Voor onderhoud aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Door periodiek onderhoud gaat u altijd veilig en zonder zorgen op weg. Daarnaast is goed onderhoud belangrijk voor de levensduur van uw auto. Hierbij valt te denken aan het verversen van olie, afstellen van de remmen of het vervangen van de distributieriem.Ook voor nieuwe banden, een uitlaat, een accu of schokbrekers kunt bij ons terecht.

Remmen

De remmen zijn niet van de één op de andere dag versleten, slijtage vindt geleidelijk plaats. Het remsysteem bestaat uit diverse aan slijtage onderhevige onderdelen; o.a. remblokken, remschijven, remschoenen en wielremcilinders. Alle onderdelen van het remsysteem moeten 100% in orde zijn om altijd een goede remwerking te garanderen. Daarom is het noodzakelijk dat het remsysteem regelmatig wordt gecontroleerd.

Doorrijden met een niet deugdelijk remsysteem is niet alleen gevaarlijk, maar zal ook vaak een duurdere reparatie tot gevolg hebben. Wanneer bijvoorbeeld de remblokken totaal versleten zijn zullen ze de remschijven beschadigen, waardoor ook deze vervangen moeten worden.

Voorkom gevaarlijke situaties of onnodig hoge kosten en laat Autoselect-center uw remmen controleren.

Schade

Autoschade is altijd vervelend. Daarom herstelt Autoselect-center dit snel en vakkundig voor u.

Of het nu gaat om een kras of een flinke deuk, wij herstellen de schade zonder dat u er naar hoeft om te kijken.
Wij maken altijd vooraf inzichtelijk wat de kosten zijn voor het repareren van uw auto zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.